Banden

Banden slijten sneller dan u denkt. Bij verminderd profiel zal de remweg aanzienlijk langer worden, met alle gevolgen van dien.

De monteurs van Garagebedrijf Mandemakers controleren snel en vakkundig uw banden. De bekende merkbanden zijn vaak uit voorraad leverbaar zoals; Bridgestone, Kumho, Pirelli, Michelin en Vredestein. Maar u kunt ook kiezen voor een voordelige huismerkband.

Garagebedrijf Mandemakers heeft voor elk type auto de juiste band …voor een voordeelprijs!

De juiste band onder de juiste auto voor de juiste prijs
Een prijsopgave voor een autoband haal je niet zomaar van het web, daar heb je advies bij nodig. Voor een goed advies en een goede prijs kunt u ons altijd bellen of een mailtje sturen natuurlijk.

Houdt u de volgende gegevens bij de hand indien u ons belt:

  • Bandenmaat
  • Gewenst merk
  • Gewenst profiel (zomer of winter)
  • Merk / Type auto

Waarom winterbanden?

  • Sterk verbeterde grip op de weg onder 7 graden Celsius
  • Speciaal rubbermengsel voor soepele banden
  • Speciaal profiel om sneeuw, hagel, regen en vuil snel weg te werken
  • Goede wegligging bij gladde en/of besneeuwde wegen
  • Kortere remweg waardoor minder kans op ongelukken
  • Niet alleen bij sneeuw maar ook bij een glad wegdek meer grip op uw veiligheid

Gaat u binnenkort naar het buitenland? In een aantal landen is het verplicht om op winterbanden te rijden!

Balanceren & Uitlijnen

Garagebedrijf Mandemakers zorgt voor het uitstekend uitlijnen van uw auto en balanceren van uw autobanden. Met een goed uitgelijnde auto rijdt u veiliger, zuiniger en comfortabeler, ook slijten uw banden en auto onderdelen minder snel.

Door autobanden te balanceren, ervaart u minder trilling heeft u beter contact met de weg, een regelmatige bandenslijtage en hoger rijcomfort.

Autobanden repareren

Garagebedrijf Mandemakers kan bijna elke lekke band repareren. En daarbij balanceren wij hem ook meteen. U bent zo weer op weg.

Wacht niet te lang met reparatie.Te lang doorrijden kan onherstelbare schade aan de binnenzijde van uw band veroorzaken waardoor reparatie onmogelijk wordt.

Bandenspanning

Door te rijden met de juiste bandenspanning voorkomt u onnodige slijtage en rijdt u comfortabeler, zuiniger en veiliger. Uw wegligging en remgedrag zijn beter en de kans op een klapband is kleiner. De experts van Garage Mandemakers controleren de spanning in uw autobanden en zorgen dat deze weer optimaal wordt.

Autobanden wisselen

Uw autobanden slijten niet gelijkmatig. Door de voorbanden na verloop van tijd te laten wisselen met de achterbanden wordt de slijtage gelijkmatiger verdeeld en geniet u een betere wegligging.

Als klant van Garage Mandemakers geniet u nog een extra voordeel. Uw banden worden gratis opgeslagen in onze opslag zodat u deze thuis niet hoeft te bewaren.

Neem vrijblijvend contact met ons op